Udviklingsrejse marts 2023: Skab ro, overskud og glæde

Sommeren er forbi, og vi går mod mørkere tider. Det er et faktum, som de færreste glæder sig over. Måske er du bange for at få en vinterdepression, eller du bekymrer dig om stigende energipriser? Du ærgrer dig sandsynligvis over, at du bekymrer dig om noget, du ikke kan gøre noget ved. For du ved jo godt, at det er spild af tid. Du synes bare ikke, du kan styre tankerne. Du bliver ligesom trukket med og grubler løs og ender i en negativ spiral. Du bliver trist og drænet for energi. Sådan har langt de fleste af kunderne det, når de kommer til mig for at få hjælp.

Der er lys forude! Jeg ved præcis hvordan du har det, når tankerne kredser om trælse ting, der ikke er til at få ud af hovedet igen. Men jeg kan berolige dig med, at også DU kan lære at få ro i hovedet, så du får overskud og glæde. Jeg har lige sat en ny dato for en udviklingsrejse til Spanien, som jeg vil elske at få dig med på 🙂 Her får du både SOL, OVERSKUD og LÆRING, så du for altid fremover ved, hvordan du kan undgå at fylde dine dage med tanker, der kører i ring.

Du lærer metoder fra metakognitiv terapi, så du kan minimere din grubletid og stoppe dit tankemylder. Dermed vil du helt automatisk få større GLÆDE og OVERSKUD. Og ikke mindst RO I HOVEDET! Læring, som du får glæde af resten af dit liv. Vi laver masser af øvelser, så du ikke er i tvivl om, at DU styrer dit fokus, og du lærer ikke at bruge energi på de tanker, der dukker op.

Du bliver også undervist i personlig effektivitet og bliver klogere på din værdier og din persontype. Alt sammen viden, du får glæde af både privat og erhvervsmæssigt. Og samtidig får du SOL, POOL, FERIESTEMNING, UDFLUGTER og masser af lækker spansk atmosfære.