Case: Lene fik ro i hovedet og gik fra fleksjob til lederjob

Lene Marie Thierry er den sejeste leder, jeg kender! Bom! Hun har en kampgejst og en vilje uden lige til at udvikle sig, lære nyt og tage ansvar. Det er vildt at tænke på, at Lene for blot få måneder siden var på fleksjob.

Lenes historie og talent er fantastisk, men da Lene blev udnævnt til daglig leder i it-virksomheden Modified Solutions ApS, kom hun alligevel lidt i tvivl, og tankerne blev flere og flere samtidig med, at usikkerheden kom væltende:

Lene fik hjælp til styre tankerne og genfinde roen og troen på sig selv

Er jeg god nok? Er direktøren tilfreds? Hvilken leder er jeg, hvem er jeg, hvad vil jeg? Er jeg en god nok mor for mine børn? Slår kæresten op, fordi jeg ikke er god nok? Og så selvfølgelig det evige problem med tidspresset: Når jeg tidsplanen? Jeg når det ikke…!

Lene kunne mærke presset og en sitren inden i, og hun rakte ud efter hjælp: Et individuelt lederudviklingsforløb, der bl.a. skulle støtte hende i den nye lederrolle og samtidig give hende ro i hovedet, så hun kunne holde fri fra tankerne, når hun var hjemme med familien.

Efter 3 måneder med coaching, metakognitive øvelser og ledelsessparring, gav mig Lene denne tilbagemelding:

Hvad har du fået ud af at deltage i udviklingsforløbet?

  • Jeg har lært at få mere styr på mine tanker.
  • Lært at styre mit sind på en hensigtsmæssig måde. 
  • Jeg har lært at tro på mig selv og mine kompetencer. Måden man har mulighed for at styre sine tanker og bare være med dem, giver for mig nu mening. 
  • Jeg er blevet tydeligere i min kommunikation, fordi jeg tør at stole på, at jeg har min erfaring at læne mig op ad.
  • Jeg ved, at jeg skal begå mine fejl for at lære. 
  • Jeg giver mig selv lov til at holde fri, når jeg har fri og slipper tøjlerne.
  • Har fået bedre styr på min overtænkning og har nu fokus på, at det sker, så jeg kan stoppe det.
  • Personligt har jeg fået en indre ro og en selvtillid, fordi roen i mig har fået lov at fylde, hvilket giver mig energi. 

Det er utrolig skønt at opleve sådan en forvandling og være med på klientens indre rejse. Skal jeg også hjælpe dig? Hvis du tvivler du på dig selv eller lider under tankemylder og bekymring ligesom Lene gjorde, så grib fat i mig. Om 3 måneder kan du have et liv med arbejdsglæde, ro og overskud!