Udviklingskonsulent Kirsten Hoelgaard maximerer arbejdsglæde og overskud. Visionen er, at alle kunder får personlig udvikling, mere energi og fokus, så de nyder hverdagen og undgår overtænkning og stress.

Kirsten Hoelgaard, der er uddannet cand.mag og coach, har i 20 år arbejdet med ledelse, personlig udvikling og stressforebyggelse. De seneste år har hun specialiseret sig i træning baseret på metakognitiv terapi, da forskning viser, at stress opstår af overdreven tankevirksomhed (som tankemylder, grubleri og bekymringer), og vi kan minimere stress og anden psykisk ubalance ved at minimere vores grubletid. Det kan alle lære!

Kirsten er desuden uddannet rejseleder og tilbyder retreats med læring og udvikling. Udviklingsrejserne er målrettet ledere og højtbegavede, da de typisk ruminerer meget – men alle har mulighed for at deltage og få stor udbytte af turene.

Tidligere har Kirsten arbejdet med projektledelse og udviklingsopgaver hos bl.a. Vestas og Rambøll samt været HR udviklingskonsulent, stressrådgiver og personaleleder i offentligt regi.