Hoelgaard tilbyder også fysiske udviklingsrejser. Det er nemlig godt at starte din indre rejse et sted, hvor du er væk fra hverdagen og har nye omgivelser, frisk luft og masser af inspiration. Du hiver nogle dage ud af kalenderen og sætter fokus på DIG.

Ro i hovedet og fokus på det, der giver DIG energi

Udviklingsrejserne har fokus på at få ro i hovedet. Du får undervisning hver formiddag i, hvordan du kan være med dine (trigger)tanker uden at bruge energi på dem. Med nemme øvelser og ny viden vil du hurtigt mærke, hvordan du får mere ro i hovedet og overskud til alt det sjove. Du kommer simpelthen hjem med værktøjer, der giver dig en hverdag med mere overskud og glæde – foruden en masse fantastiske oplevelser.

Personlige udviklingsrejser

Er du midt i livet og synes ikke helt, du får det ud af tilværelsen, som du havde planer om? Du formår ikke at holde fri, når du har fri, og måske ved du slet ikke længere, hvad der giver dig energi og glæde i hverdagen? Og værst af alt, så bruger du en masse tid på at bekymre dig om fremtiden og gruble og overtænke, hvilket dræner dig…

Kan du genkende dette? Så skal du med på vores udviklingsrejse!

Du får en uge på en lækker solrig destination, hvor du – foruden en fantastisk rejseoplevelse – får en masse læring om dig selv og undervisning i metakognitive teknikker, der lærer dig at stoppe dit tankemylder, så du får ro i hovedet. Du bliver bevidst om, hvad der giver livet mening FOR DIG! Du får værktøjer med hjem, som du kan bruge resten af dit liv – værktøjer, som øger dit fokus og din livskvalitet. Samtidig får du masser af afslapning og tid til refleksion.

Andalusien 2. – 8. oktober 2022

Jeg er glad for at kunne invitere dig med på udviklingsrejse til Andalusien i efteråret. Det bliver fantastisk og lærerigt. Det lover jeg dig!

Iværksætter?

Er du iværksætter eller går med planer om at blive det, vil vi også opfordre dig til at deltage på udviklingsrejserne. Et af fokuspunkterne er personlig effektivitet og planlægning, hvilket kan være særligt udfordrende for soloselvstændige. På rejsen kan du bruge de frie timer til – i ro og mag – at arbejde med din forretningside eller et projekt, der kræver din fulde opmærksomhed. Du får undervisning og øvelser, der giver dig ro i hovedet – så du har overskud til det, der er krævet i din virksomhed. På turen er der desuden masser af mulighed for sparring og nyt netværk med andre iværksættere.