Udviklingsrejse til Andalusien giver dig indsigt og ro i hovedet

På denne rejse lærer du en gang for alle at stoppe overtænkning og få ro i hovedet samtidig med, du får lækre rejseoplevelser, indsigt og personlig udvikling. Du får specifik viden og øvelser baseret på metakognitiv terapi – og oplever på egen krop, hvordan DU styrer dit fokus – ud på det liv, der giver DIG overskud og glæde. Du får nye vaner og lader fremover være at hoppe på alle tanke-togene, således at du får et lettere og mere bekymringsfrit liv. Desuden stiller vi skarpt på dine værdier og din personlige effektivitet. Du vender retur med skønne oplevelser og fornyet energi – og så har du lært at begrænse overtænkning, hvilket du vil få glæde af resten af dit liv.

Udbytte

 • Overskud, ro og bedre nattesøvn. Livsglæde og færre bekymringer.
 • Værdifuld metode til at minimere tankemylder, som du kan bruge hver eneste dag fremover
 • Du forebygger stress, angst og depression
 • Klarhed over dine værdier og hvad der giver dig energi og glæde
 • Afdæk dit fulde potentiale – kom ud af hamsterhjulet
 • Optimer din personlige effektivitet
 • Kickstart transformationen til et lettere liv med glæde og mening
 • Veltilrettelagt rejse i lækre, rolige omgivelser på karismatisk hotel
 • Netværk – rejsen er målrettet karrieremennesker, ledere og højtbegavede, som tænker for meget
 • Tid til at arbejde koncentreret med dit projekt, hvis du er selvstændig og benytter ugen til fordybelse

Bemærk ændrede datoer for 2023

Bemærk ændrede datoer for 2023

Boutiquehotel og hyggelig landsby i de andalusiske bjerge

Monda er en lille livlig bjergby ca. 40 km. vest for Málaga og 18 km. oppe bag kystbyen Marbella. Byen har omkring 2.200 indbyggere og menes at være én af områdets ældste landsbyer med en fortid tilbage til det 11. århundrede.

Vi skal bo på det meget karismatiske hotel Castillo de Monda, der er bygget på ruinerne af en borg, der stod på bjergtoppen for flere hundrede år siden. Hotellet har en helt speciel stemning og hyggekroge både ude og inde, hvor du kan arbejde med dine egne projekter eller sidde og reflektere over dagens læring. Der er en lækker pool, du kan tage en dukkert i, eller du kan ligge og nyde udsigten over bjerglandskabet.

Der er kun 5 minutters gang ned i landsbyen, hvor du kan spise tapas og andre lækkerier på en af de lokale restauranter.

Vandring og mentalt udbytte

Området er oplagt til vandreture. Der er olivenmarker, bjergstier og afmærkede vandreruter. Her er stille og charmerende, og du vil sandsynligvis ikke støde ind i andre turister. Du kan selvfølgelig også leje en bil og køre en tur til Gibraltar eller Malaga. Vi vil dog opfordre dig til at gøre dette efter den programsatte uge for at få mest muligt udbytte med hjem fra undervisningen og øvelserne.

Din rejseleder og underviser

Kirsten Hoelgaard er uddannet cand. mag, coach og rejseleder. Hun har gennem 20 år arbejdet med selvudvikling og hjulpet både ledere og medarbejdere til bedre trivsel. Hendes mission er at give folk et meningsfyldt liv uden stress. Kirsten har været tidligere været leder, HR udviklingskonsulent, stresscoach og konsulent i såvel offentlige organisationer som internationale koncerner. De senere år har hun specialiseret sig i at lære folk at stoppe deres grublerier og overtænkning, fordi forskning har vist, at det er disse tankeprocesser, der giver stress, angst og depression – hvis de fylder for meget af ens hverdag. Ved at lære at stoppe overtænkning, får vi alle frigivet en masse energi og får overskud til at gøre det, vi hver især synes, gør livet værd at leve.

Kirsten laver individuelle forløb, især for højtbegavede og ledere, der tænker for meget – og samt retreats, hvor gæsterne får et lækkert ferieophold samtidig med, de lærer nye vaner, som gør deres liv rigere.

Et liv i balance
Kirsten er selvstændig coach og konsulent og bor i Ringkøbing med sin mand og deres 3 teenagebørn. Hun går ind for livslang læring og har et stort fokus på bæredygtighed. Både bæredygtighed for klimaet og miljøets skyld – men også mental bæredygtighed, hvor vi lever et liv i balance. På turen til Andalusien vil Kirsten dele ud af sin viden og lave øvelser, der giver dig stor læring og mulighed for dyb refleksion. Når du har tilmeldt dig turen, bliver du inviteret ind i en lukket facebookgruppe, hvor du kan stille spørgsmål og hilse på de andre medrejsende.

Bemærk ny rejse i oktober 2022

Alt dette får du for 13.490 kr:

 • 7 dages ophold på hotel Castillo de Monda (6 nætter)
 • Stor morgenbuffet med bobler alle dage
 • Undervisning og øvelser samt undervisningsmaterialer
 • Guidede vandreture i bjergene, til grotten og olivenmøllen
 • Rundvisninger i Monda og Marbella med coach og rejseleder Kirsten Hoelgaard
 • Transfer t/r
 • Afklarende samtale med Kirsten Hoelgaard før afrejse, hvor vi stiller skarp på dine udfordringer og ønsker
 • Adgang til lukket facebook-gruppe, hvor du vil få sparring og tips for at vedligeholde dine nye gode vaner efter opholdet
 • Rabat på individuelle samtaler og e-stimate personprofil. Samtalerne finder sted online før eller efter rejsen.

Interesseret i turen? Kontakt Kirsten på 40589762